Open opleidingen

Soms is het efficiënter om één of enkele medewerkers een open opleiding te laten volgen.  Bij het ontwikkelingsinstituut vind je verschillende gespecialiseerde opleidingen en trainingen. 

 

OPLEIDING: Intuïtief Leiderschap, met de natuur als mentor

Leidinggeven vanuit je waarden, je innerlijke wijsheid en je talenten maakt je gelukkig en inspireert anderen. Met de natuur als inspiratiebron, spiegel en metafoor ga je op pad naar de natuurlijke leider in jezelf in deze residentiële meerdaagse in de Ardennen.

OPLEIDING: NLP ‘Neuro-linguïstisch programmeren’

geeft je de modellen en technieken om jezelf en anderen effectiever te sturen en word je een meester in communicatie. Wij zijn internationaal gecertificeerde NLP-trainers.

OPLEIDING: Professionele Natuurcoaching

Begeleid jij individuen of groepen in hun groeiproces en wens jij je te verdiepen in de meerwaarde van de natuur in je werk? Na deze opleiding integreer je de natuur op een authentieke manier in je eigen aanbod en creëer je zelf oefeningen in verbinding met de natuur.

OPLEIDING: tot perfectionismecoach

Door het groot aantal burn-outs en langdurig zieken beslissen meerdere bedrijven om één of enkele van hun medewerkers de open opleiding tot perfectionisme te laten volgen. Met als doel om in het bedrijf preventief te werken met medewerkers die risico lopen op burn-out