Licensed Practitioner of NLP™ for Business

Deze training is meer dan een cursus; het is een investering in jezelf die je leert hoe je elk gesprek kan omzetten in een kans en elke uitdaging in een overwinning. Je gaat niet alleen leren om krachtig te communiceren, maar ook om je innerlijke kompas af te stemmen op succes, met strategieën die je welzijn en prestaties op het werk verbeteren. Door deze Licensed Practitioner of NLP for Business training ga je uitmunten in communicatie en persoonlijke effectiviteit.

Bij het Ontwikkelingsinstituut zijn we al meer dan een kwart eeuw bij de pioniers van NLP-training in ons land. En in deze opleiding ontgrendel je de geheimen achter de meest succesvolle zakelijke persoonlijkheden. Wim Annerel, persoonlijk opgeleid door NLP-co-creator Richard Bandler, leidt je door een transformatief proces waarin je leert:

 • verbinden: smeed banden door authenticiteit en vertrouwen.
 • beïnvloeden: voel jezelf uitgroeien tot iemand die inspireert en overtuigt.
 • meester worden over jezelf: met technieken die piekeren en zelftwijfel elimineren en plaatsmaken voor focus en daadkracht.
 • doelgericht werken: zet je doelen niet alleen, maar bereik ze met een vernieuwde zin voor richting en vastberadenheid.
 • persoonlijk groeien: versterk je zelfvertrouwen en zelfinzicht.

Waarom beginnen met NLP?

​NLP is niet alleen voor coaches; het is een krachtige tool voor iedereen die op het werk met mensen omgaat. Of je nu leidinggevende, verkoper, of leraar bent, NLP biedt praktische vaardigheden voor een breed scala aan werksituaties. Het helpt je bij: 

 • Effectieve communicatie: helder en overtuigend communiceren, essentieel voor bijvoorbeeld verkopers en leraars. 
 • Persoonlijke groei: zelfreflectie en zelfmanagement verbeteren, nuttig voor zelfstandigen en professionals in elke sector. 
 • Leiderschapsvaardigheden: teamleden motiveren en begeleiden, cruciaal voor leidinggevenden tijdens veranderingsprocessen. 

Deze opleiding legt de basis, met kennis en technieken direct toepasbaar in je dagelijkse praktijk, zonder dat je een professionele coach hoeft te zijn.

Door NLP ben ik me bewust geworden van mijn eigen gedragspatronen en heb ik geleerd hoe ik emotioneel intelligenter kan reageren in uitdagende werksituaties. Ik kan mezelf nu effectief motiveren en mijn collega's overtuigen met een zelfvertrouwen dat ik nooit voor mogelijk hield. Het is alsof ik nu een interne gids heb die me laat zien hoe ik positieve veranderingen kan bewerkstelligen, zowel in mijn professionele als persoonlijke leven.
Emma, Project Manager

Pak zelf de teugels in handen.

De plaatsen zijn gelimiteerd om de kwaliteit en persoonlijke aandacht te waarborgen die je verdient. Dus meld je nu aan en verzeker jezelf van je plaats in deze opleiding.

De opleiding tot Licensed Practitioner of NLP™ for Business is jouw weg naar een toekomst waarin succes en persoonlijke vervulling samenkomen. Er is geen mooier moment dan nu om je in te schrijven. Dus laat deze gelegenheid niet schieten en zet vandaag nog de stap naar een verrijkte professionele toekomst.

Certificatie

Aan het einde van de training wacht de uitreiking van het wereldwijd erkende en begeerde certificaat van Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming® for Business door The Society of NLP™. Het certificaat met jouw naam wordt persoonlijk gehandtekend door Richard Bandler. En wees gerust: de aanmaak en het transport van dit certificaat en de licentierechten voor The Society of NLP™ zitten allemaal al in je investering voor deze training inbegrepen.

Door deel te nemen aan deze training word je onderdeel van een wereldwijde groep van NLP-professionals, uitgerust met vaardigheden die overal ter wereld worden erkend en gewaardeerd.

Start nu je reis naar persoonlijk meesterschap

Ontdek de kracht van overtuiging met de 'Licensed Practitioner of NLP™ for Business' opleiding, waar je leert hoe je jouw communicatievaardigheden en persoonlijk leiderschap versterkt door NLP-technieken. Deze cursus biedt praktische inzichten in het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid, het effectief presenteren van ideeën, en het overwinnen van weerstand - ook bij jezelf.

Aan het einde van de training ben je niet alleen een gecertificeerde Licensed NLP-practitioner, maar ook een meester in de kunst van overtuiging, klaar om je professionele resultaten naar een hoger niveau te tillen. Dus schrijf je nu in omdat je dan jouw transformatie begint naar effectieve communicatie en persoonlijk leiderschap.

Startdata
16 maart 2024 - 10:00
Duur
8 dagen - de volledige kalender vind je in de brochure
excl. btw € 2190
€ 2649.9
Vereiste voorkennis

De Licensed Practitioner of NLP™ for Business opleiding is ontworpen voor elke professional die zijn of haar loopbaan naar een hoger niveau wil tillen, ongeacht of je een doorgewinterde expert bent of aan het begin van je loopbaan staat.
Het is de ideale leerervaring voor professionals die:

 • hun communicatieve vaardigheden binnen hun beroep een boost willen geven.
 • diepere inzichten willen krijgen in de onderliggende boodschappen van communicatie
 • persoonlijk willen groeien en meester worden over hun eigen gedachten, gevoelens en gedragingen.
Groep
maximaal 16 deelnemers