Partner en coach
Contacteer Wim
wim [at] hetontwikkelingsinstituut.be

Wim
Annerel

Partner en coach

Wim is medezaakvoerder van Het Ontwikkelingsinstituut en coacht mensen op perfectionisme en loopbaanvragen.

Wim is communicatiewetenschapper van opleiding en zijn loopbaan start in de bedrijfswereld met sales- en marketingfuncties. Al snel vindt hij de weg naar opleidingen geven: eerst meer financiële en commerciële trainingen om zich dan te specialiseren in communicatie en persoonlijke effectiviteit.

Leren en ontwikkelen blijft altijd op de voorgrond staan: je komt Wim tegen in bedrijfsinterne trainingen en ook als leerexpert leidt hij projecten om mensen in organisaties toe te laten zichzelf te blijven ontwikkelen. 

Mensen zelfvertrouwen geven 

Al van in zijn tienerjaren is Wim gefascineerd door menselijk gedrag om met die inzichten andere mensen verder te helpen. Hij verslindt zijn eerste boek over NLP op zijn 21ste en blijft zich sindsdien bijscholen in onder meer persoonlijkheidsleer, hypnotherapie, persoonlijk meesterschap, creatief denken en coachingmethodieken. Wim is Licensed NLP Practitionertm en Licensed NLP Master Practitionertm en Licensed NLP Trainertm getraind door Richard Bandler (grondlegger van NLP). 

Als coach deelt hij wekelijks nieuwe tips op zijn blog. En hij is gespecialiseerd in het terug helpen vinden van zelfvertrouwen bij mensen die last hebben van perfectionisme. Zijn kracht: verbinden met mensen vanuit openheid, zonder oordeel, met lichtheid en vertrouwen.

 
 
Wie zou je zijn zonder jouw grootste angst?   
Wim