Transformerend Coachen met de Spiegelmethodiek

Spiegelen is een methode om te kijken naar jezelf, naar je conditionering, naar wat er meespeelt in je onbewuste.

Spiegelen

Door te spiegelen neem je je eigen verantwoordelijkheid op om je leven een andere wending te geven. Hoe zou het zijn als iedere volwassene rondom kinderen zich bewust wordt van wat kinderen over onszelf laten zien? Kinderen, maar ook al je naasten, zijn bij uitstek in staat om je een spiegel voor te houden die je emotioneel flink kan raken.  

Wat jou raakt in het gedrag van anderen kan een waardevolle boodschap voor je bevatten. Een boodschap die, eenmaal begrepen en geaccepteerd, kan leiden tot meer zelfinzicht en een betere relatie met jezelf en anderen. Dit gedrag noemen we spiegelgedrag.

 

Deze opleiding draagt zeker bij aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast leer je spiegeltechnieken via echt luisteren, ontdekken van het thema, het teruggeven op verschillende niveau’s (platte vertaling, delen-vertaling, perspectief vertaling). Tijdens de opleiding krijg je verdieping in oudergesprekken en in verbindende communicatie. De methodiek van metaforen en ondersteuning naar ouders en leerkrachten toe die moeite hebben met bepaald gedrag van kinderen en jongeren wordt meegegeven.

Studiebelasting

Buiten de drie dagen opleiding, worden geen verdere studie-inspanningen gevraagd aan de deelnemers.

Startdata
9 september 2021 - 09:30
Duur
3 dagen: 21 jan 2021, 11 feb 2021 en 25 feb 2021
excl. btw € 685
€ 824.39
Vereiste voorkennis

Deze training staat open voor iedereen die met kinderen of volwassenen werkt.

Groep
Maximaal 16 deelnemers
KMO-portefeuille

Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille. KMO’s en zelfstandigen krijgen op die manier tot 30 % korting.