Geef zelf vorm aan je leven
Contacteer Sven
sven [at] hetontwikkelingsinstituut.be

Sven
Kerremans

Master of Business Administration

Sven Kerremans is Master of Business Administration (MBA) met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de bedrijfswereld en werkt vandaag vooral als perfectionismecoach. Hij geeft persoonlijke en professionele coaching in zijn eigen praktijk en werkt ook als managementcoach en -consultant. Als trainer kom je Sven tegen in de opleidingen NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, de complete ontwikkelingsgerichte coachopleiding en een heel aantal in-company bedrijfstrainingen.

Mensen inspireren

De specialisatie van Sven? Coaching van perfectionisme voor professionals. Want wanneer perfectionisme een valkuil wordt, beperkt het je persoonlijke groei. In zijn trainingen toont Sven mensen de weg om zich opnieuw geïnspireerd en gemotiveerd te voelen. Vanuit een innerlijk vertrouwen kunnen ze weer de leiding nemen over hun eigen leven, plezier vinden in hun werk, en hun dromen en ambities waarmaken. Sven zet zijn MBA-diploma en zijn ervaring als manager en consultant in om ook in een bedrijfscontext op zoek te gaan naar jouw eigen kracht.

NLP-expert

In 2010 certificeerde Sven zich tot NLP Master Practitioner bij de School voor NLP, de voorloper van Het Ontwikkelingsinstituut. Daarna assisteerde hij bij verschillende NLP-trainingen. Zijn kennis geeft hij nu door in allerlei NLP-opleidingen en bedrijfstrainingen. Sven is ook internationaal erkend ‘Heal your life’-trainer naar de filosofie van Louise Hay.

Wat je nog moet weten over Sven

Zijn kracht: Sven combineert ruime ervaring met intuïtieve leiderschapskwaliteiten. Een inspirerende cocktail.

Zijn ambitie: een innerlijk vertrouwen in mensen aanwakkeren zodat ze zichzelf volledig kunnen ontplooien.

Jezelf veranderen is niet nodig, wees gewoon de beste versie van jezelf!
Sven