We maken meer mogelijk
Contacteer Chrisse
chrisse [at] hetontwikkelingsinstituut.be

Chrisse
Mahieu

Communicatiespecialist/Trainer/Coach

Chrisse is klinisch psycholoog van opleiding (UGent) en bouwde een loopbaan uit in de wereld van de communicatie. Enerzijds via haar eigen communicatiebureau Fil Rouge dat bedrijven & organisaties ondersteunt op vlak van arbeidsmarktcommunicatie. Anderzijds als trainer en coach op vlak van intra- & interpersoonlijke communicatie waarbij ze mensen traint en begeleidt in persoonlijke ontwikkeling en veranderingsprocessen. Als INLPTA-gecertificeerd NLP-trainer staat ze al ruim 20 jaar in voor NLP opleidingen bij Het Ontwikkelingsinstituut (oorspronkelijke School voor NLP).

Effectief doen wat je je voornam om te doen (maar toch niet doet). Of omgekeerd, ook eens kunnen niet doen wat je niet meer wil (maar telkens opnieuw doet). HOE MOEILIJK IS DAT !? Echter tussen idee/droom en realisatie/daad staan talrijke -dikwijls onbewuste- bezwaren en hindernissen. En slechte gewoontes zijn ons zo vaak ‘willens nillens’ te snel af. 

Hoe kijg je toch meer vat op je eigen doen en laten? Hoe communiceer je impactvol met jezelf en met anderen zodat je daadwerkelijk bereikt wat je beoogt? Het inzichtelijk exploreren en doelgericht hanteren van succesvolle interne en externe communicatiestrategieën is de grote fascinatie van Chrisse die ze met zoveel mogelijk mensen wil delen.

Bij een training met Chrisse voel je al snel haar enthousiasme doorzinderen in een fijne groepsdynamiek. Ze legt de nadruk op intens leren al doend en dit liefst met plezier. Want ‘leute' is niet alleen plezant maar tevens een uitstekende hulp voor een efficiënt leerproces. Chrisse heeft ruimschoots aandacht voor individuele noden en leertrajecten en geeft veelvuldig groeigerichte feedback. Haar dagdagelijks doorleefd motto ‘walk your talk’ zal ongetwijfeld ook jou inspireren.

NLP-training geeft de deelnemers én mij energie.
Chrisse Mahieu