We maken meer mogelijk
Contacteer Anne

Anne
Louis

Trainer / Coach

Anne

Na haar opleiding in de Germaanse Filologie stapte Anne 35 jaar geleden in het bedrijfsleven, waarvan 25 jaar als manager en leidinggevende. Welzijn op het werk is één van haar stokpaardjes en leidinggevenden zijn daar de belangrijkste schakel in. De slogan “People don’t leave companies, they leave managers” van John C. Maxwell is haar leidmotief.

Het is hoog tijd voor de zakenwereld om een nieuw pad te bewandelen, en daar draagt ze graag haar steentje in bij. Een betere werkomgeving creëren is haar passie. Haar gedrevenheid voor persoonlijke ontwikkeling stimuleerde haar om zich bij te scholen in perfectionisme coaching, loopbaanbegeleiding, burn-out coaching, gezondheidscoaching en life coaching. Deze vaardigheden combineert ze optimaal met haar passie voor de natuur. Natuurcoaching zette haar persoonlijk op weg naar betere keuzes en meer authenticiteit in haar professionele leven.

Achter haar zakelijke aanpak schuilt een warme, respectvolle en openhartige vrouw. Door haar authenticiteit, empathie en luistervaardigheid bouwt ze snel een vertrouwensband met de mensen die ze begeleidt naar meer autonomie en zelfleiderschap.