contact+32 (0)475.61.45.23

Getuigenissen

Herken je jezelf in één van de volgende statements of getuigenissen?  Misschien zijn onze opleidingen dan ook wel iets voor jou ...

 

" Ik ben iemand die het belangrijk vind om te blijven leren.  Maar ik ben ook kritisch naar de opleidingen die ik volg.  Ik wil meer leren dan alleen maar een theoretische basisopleiding of nieuwe skills.  Ik wil als mens doorontwikkelen.  Een opleiding die daarin bijdraagt geeft me pas echt voldoening."  Hilde -  35 jaar - HR Manager.

 

" Ik hou ervan om mezelf constant uit te dagen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Daar groei je van als mens.  Opleidingen volgen is investeren in jezelf.  De impact op je levensvisie is niet te onderschatten.  Ik krijg feedback die leidt tot nieuwe inzichten in mijn eigen gedrag en functioneren.   Hoe vaak krijg je die kans om dit te ervaren buiten je professionele context?  Ik vind het trouwens erg belangrijk om af en toe "in de spiegel te kijken".   Leuk is het niet altijd, maar waardevol des te meer en je weet dat het een gigantische vooruitgang zal zijn."  Hugo - 45 jaar - Manager

 

" Ik ben altijd een Zoeker geweest.  Zoeken is goed in mijn ogen.  Zoeken zorgt ervoor dat je verder kijkt, dat je creatief blijft, dat je blijft leren en ontwikkelen.  Ik zoek naar inspiratie, naar ervaringen, naar diepgang ook.  Ik sta zeker ook open voor zingeving en een bredere ontwikkeling van de samenleving.  Daar een duurzame bijdrage aan leveren is mijn definitie van een zinvol leven."  Carinne - 28 jaar - Maatschappelijk werker.

 

" In mijn werk als HR verantwoordelijke kom ik vaak in situaties terecht waarin ik mensen moet kunnen coachen, wil ik echt goed werk leveren.  Ik ben altijd een people manager geweest, maar ik voel ook dat coachen meer is dan alleen maar een 'houding'.  In de opleiding Professioneel Coach heb ik geleerd dat coachen een vak is.   Ik beheers dat vak nu en pas het dagelijks toe in gesprekken met mijn mensen.  Ik kan hen op deze manier meer bieden, verder doen kijken, echt begeleiden.  Het is een grote meerwaarde in mijn functie en wie weet, in de toekomst, hou ik me wel hoofdzakelijk hiermee bezig." Johan - 39 jaar - HR verantwoordelijke en Coach.

 

"Vroeger was ik ervan overtuigd dat emoties van mij een persoon met meer diepgang maakten... ook al waren ze soms zo overweldigend dat ze me volledig overheersten en als een Tsunami tekeer gingen.  Dat zorgde er vaker wel dan niet voor dat ik mijn doel voorbij schoot. NLP heeft mij geleerd om op een andere manier met emoties om te gaan.  Ik heb er handvaten gekregen die me meer grip geven op mijn patronen en overtuigingen die me belemmeren.  Ik kan mezelf sturen inzake emoties.  Nu ben ik diegene die in de driverseat zit.  NLP heeft mij echt empowered op dat gebied.  Ik behaal mijn doelen nu." Marianne - 33 jaar - huisvrouw.