contact+32 (0)475.61.45.23

Opleidingen

Internationaal erkende NLP opleidingen

NLP staat voor Neuro LinguÏstisch Programmeren en is een uitermate krachtig instrumentarium van modellen en technieken om bekwamer te worden in communicatie en zelfsturing.  

NLP =
effectiever communiceren, efficiëntere zelfsturing

lees meer...

Coaching opleidingen

De ontwikkelingsgerichte coah is gebaseerd op twee kerncompetenties: structureren van ontwikkeling (middels het vorkmodel) en dansend dialogiseren met de client.


methodisch sterk, maatschappelijk relevant

lees meer...

Kortdurende trainingen & Workshops

Je hebt al jaren ervaring als coach of trainer maar wil je scoop verbreden en je snakt naar nieuwe inspiratie, zuurstof, visie?

Dan zijn onze korte trainingen of workshops wellicht iets voor jou.

We rekenen in dit type van trainingen op jouw ervaring en niveau om snel mee in te pikken.  We komen op 2 à 3 dagen tot de kern van de zaak en focussen op het aanleren van een nieuwe methodiek, werken met bepaalde visie.  

lees meer...

Bevrijdingsaanbod voor mensen die met perfectionisme kampen

Onderdeel van het Ontwikkelingsinstituut is ons verlangen om iets te doen aan een zeer hardnekkig patroon in onze samenleving: de energierovende dwang van perfectionisme.   De essentie van perfectionisme is: ik ben niet OK zoals ik ben, dus ik  moet steeds bezig zijn er voor te zorgen dat anderen mij OK vinden.   We doen aanbod naar twee doelgroepen:   &n...

lees meer...

Onderwijs

Ga naar onze gespecialiseerde website: www.lerarenidentiteit.be

lees meer...