We maken meer mogelijk
Contacteer Ilse
ilse [at] shizendo.eu
Tel. +33 676 38 66 68

Ilse
Geusens

Ecopsycholoog - Trainer natuurcoaching

Na een opleiding bedrijfspsychologie en een master personeelsbeleid start ik in de verzekeringssector. Interessante projecten, fijne collega’s, boeiende opleidingen: ik heb het allemaal. En toch droom ik van bij de start van een job waarin ik buiten kan werken.

Na een carrière van 15 jaar word ik ontslagen. Het ideale moment om onze droom waar te maken! We verhuizen naar de Jura, middenin de natuur.

Ik herschool me in de psycho-energetica, een vierjarige opleiding waar je vooral leert werken met de subtiel aanwezige energieën en de impact daarvan op je psyche of gedrag. Tijdens deze opleiding ervaar ik hoe mijn liefde voor de natuur mijn psycho-energetische werk versterkt en hoe de natuur me telkens opnieuw ondersteunt. Ik raak zo gefascineerd door die betekenisvolle interacties met de natuur dat ik er mijn eindwerk over maak.

In 2011 start ik met natuurcoaching in Frankrijk en België, en sinds een paar jaar maak ik deel uit van een werkgroep rond ecopsychologie. Je kan bij mij terecht voor stages en opleidingen waarin je natuur en persoonlijke groei op een unieke manier combineert. Je leert vertrouwen op je subtiele fijngevoeligheid, je intuïtie en het grotere geheel waar we onlosmakelijk mee verbonden zijn.

Mijn missie? Natuurlijke verbondenheid creëren om mensen weer in hun kracht te zetten.

<